Bo i Storvorde

Tofthøjen ligger skønt placeret i Storvorde med kun 20 minutters kørsel til Aalborg Centrum (14 km). Med et stærkt foreningsliv og mange faciliteter er byen en oplagt mulighed for et skønt, fremtidigt hjem for både børnefamilien og par, hvor børnene måske er fløjet fra reden. 

Med Storvorde-Sejlflod Børnehave og Tofthøjskolen i gåafstand bliver det ikke nemmere, når børnene skal bringes og hentes. Byen lægger desuden stor vægt på sport, og foreningslivet er stærkt. Der er for eksempel anlagt en stor BMX-bane og udendørs tennisbaner, ligesom Storvorde-Sejlflod Stadion rummer flere fodboldbaner og mulighed for blandt andet 100 meter løb. Båndbyhallen afholder desuden ofte arrangementer og stævner indenfor både håndbold, indendørs fodbold, gymnastik og badminton. 

Indkøbsmulighederne er også helt i top. Der ligger nemlig en stor REMA1000 få hundrede meter fra Tofthøjen, og når det hele skal være lidt nemt, er der mulighed for at bestille take away fra for eksempel Storvordes lokale pizzaria. 

Derudover kan der desuden nævnes Storvorde Bibliotek, der er en del af Aalborg Bibliotekerne, plejehjemmet Storvorde Plejecenter og den smukke Storvorde Kirke. Der er ca. 10 km til nærmeste motorvejstilkørsel og under 10 minutters kørsel til det nye Supersygehus. 

Bestil salgsmateriale

 

Masser af fede naturoplevelser næsten lige i baghaven

Storvorde ligger i naturskønne omgivelser tæt på både skov, Limfjorden og store enge så langt øjet rækker. En lille køretur derfra kan du, som det eneste sted i Danmark, opleve vilde elge og vildsvin i naturreservatet Lille Vildmose.

Både Dokkedal Strand og Egense Strand er et besøg værd på varme sommerdage, og fra Egense kan du tage den lille færge over fjorden til Hals. Lidt tættere på ligger Mou Lystbådehavn med bådpladser, klubhus og fine badefaciliteter. 

Byggegrundene ligger nær Aalborg  og er udstykket på en stigning i landskabet, der skråner ned mod Limfjorden, hvilket betyder, at du får en helt fantastisk udsigt over både fjorden, skov og massevis af smukke enge.

 

En skøn by i rivende udvikling

Storvorde har de seneste år gennemgået en stor udvikling. Mange nye boligkvarterer er kommet til, og byen bugner med smukke, nybyggede villaer. Byen er vokset sammen med nabobyen Sejlflod og rummer i skrivende stund 3.400 indbyggere.

Mange børnefamilier vælger byen på baggrund af dens størrelse kombineret med den korte afstand ind til Aalborg. Byens kontinuerlige vækst sikrer også, at der fortsat vil komme endnu flere faciliteter, indkøbsmuligheder og sociale fællesskaber i Storvorde.

I januar 2020 blev  det eksempelvis planlagt, at der skal laves en områdefornyelse af Storvorde midtby. Denne skal skabe en ny, forbedret  og attraktiv bymidte, samt sikre byens fortsatte vækst. Der vil blandt andet blive lavet indbydende, uformelle, udendørs mødesteder for byens borgere, som skal skabe endnu mere hygge og liv i bymidten. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Grundejer EFH Invest ApS