Besøg Tofthøjen

Kom og nyd din nye udsigt

Besøg vores udsigtspost og se din nye udsigt på Tofthøjen. Landskabet er kuperet og har en spændende karakter, der skal opleves fra toppen af Sejlflod. Det er et helt særligt sted.

Book en fremvisning

Bestil salgsmateriale

Har du lyst til at besøge Tofthøjen?

”Vi har tidligere boet i udkanten af Aalborg, men det er meget nemmere og hurtigere at komme til Aalborg fra Tofthøjen end mange andre forstæder. … Vores lille datter kan snart selv komme i skole, fordi Tofthøjen er forbundet med stisystem til skolen. Det var noget af det, vi lagde stor vægt på – at hun kan færdes trygt.

På Tofthøjen bor mange familier, der er fælles om interessen for at bo tæt på naturen, i fred og ro – men med adgang til det, der får hverdagen til at hænge sammen og gør det hele nemmere. Når infrastrukturen fungerer, og stisystemet er fuldt udbygget, så er det bare nemmere at sende børnene i skole, til idræt og selv komme omkring i området uden, det kræver en masse planlægning.

Når vi går en tur ned i landskabet, kan vi fiske ved åen og fjorden og sejle ud ved Mou Havn. Og når vi er på toppen af området, kan vi køre MTB, løbe i naturterræn og lege eller spille bold på det nye anlagte fællesareal på Tofthøjen.” – Rasmus Bøgh Mærsk, nr. 11.

Book en fremvisning i dag og oplev på egen hånd de iagttagelser, som Rasmus Bøgh Mærsk har gjort sig. 

Book en fremvisning

Ring mig op

Salg og info

Ejendomsmæglerne
HANSEN & THOFT

Kontakt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Grundejer EFH Invest ApS